logo

..

Hej!
Är du frisör och vill ha en fantastisk sommar? Kom och jobba med mig och mitt team som frisör på Sveriges bästa semesteranläggning Böda Sand på Öland. Här får du möjlighet att utvecklas som frisör, jobba i ett härligt team, möta nya kunder, träffa nya vänner och samtidigt uppleva sommaren i Sverige där den är som bäst.
Böda Sand lockar med sin två mil långa sandstrand folk från hela Sverige. Det är en av Sveriges absolut solsäkraste platser och erbjuder underhållning av toppklass, aktiviteter för både barn och vuxna, bra restauranger och en fantastisk sommarstämning.

Jag söker dig som…
…är frisörlärare, hyrstol, anställd eller driver egen salong och är sugen på att testa något nytt utan att vara beredd att byta arbete och kollegor för alltid. Du är välkommen att arbeta som gästfrisör hos oss på Åbergs Böda Sand. Du jobbar allt från några dagar till några veckor – vi hittar en lösning som passar oss. Du kan jobba som konsult för Åbergs eller som anställd. Böda sand ger dig en möjlighet att kombinera semester och kreativt frisörjobb, kanske tillsammans med din familj?

Och jag söker även dig som…
är frisör, kanske obehörig med erfarenhet och vill jobba hela säsongen här hos oss på Åbergs Böda Sand. Du vill komma vidare med din utveckling som frisör. Du bor på campingen och jobbar intensivt med oss under 6-8 veckor i sommar, för att kanske resa eller söka nya utmaningar till hösten? Varför inte jobba säsong som frisör och befinna dig i till exempel Sälen på vintern?

Kittlar det till i magen? Då är du den jag söker. Välkommen med din ansökan till
maria@abergskalmar.se
För mer info om tjänsten, om Åbergs eller om Böda Camping, besök: www.abergskalmar.se och www.bodasand.se
Jag ser mycket fram emot att träffa dig!